0294 - 72 84 10

Uw ongediertebestrijder in Amersfoort

Bedwantsen in Amersfoort

Bedwantsen zijn kleine, roodbruine insecten die tot wel vijfmaal hun eigen gewicht aan bloed kunnen opnemen. Uw bloed, welteverstaan. Ze zijn dan ook vooral in slaapkamers te vinden. De bulten van deze beestjes kunnen gemeen jeuken. Omdat ze zich in kleine gaten en kieren ophouden, kan het bijzonder lastig zijn om deze diertjes te verjagen. Een professional kan dan uitkomst bieden. In Amersfoort en omgeving is MDB ongediertebestrijding specialist in het oplossen van alle problemen met bedwantsen. We hebben ruime ervaring en zetten die graag voor u in.

Wassen en isoleren

Heeft u te maken met bedwantsen? Het wassen van het beddengoed is dan een eerste stap. Dit moet op minstens 60 graden gebeuren. Ga hierbij wel uiterst voorzichtig te werk. Doordat u het beddengoed naar de wasmachine brengt, kunnen de bedwantsen zich onbedoeld ook naar andere vertrekken verspreiden. Dan is het probleem nog groter! Het isoleren van de slaapkamer is daarom van groot belang.

Bedwantsen Amersfoort zelf bestrijden

Bedwantsen voeden zich graag met uw bloed en planten zich snel voort. Ook zijn ze lastig te weg te krijgen. Hoewel deze insecten geen ziektes kunnen overbrengen, zorgen ze dus vaak voor veel overlast. Wilt u dit ongedierte in uw slaapkamer zelf bestrijden? Wees dan erg voorzichtig: deze overlastgevers verspreiden zich vaak ongemerkt, als u bezig bent ze te verjagen. Zorg er daarom voor dat bedwantsen geen kans krijgen om in andere kamers te komen.

Bedwantsen bestrijden Amersfoort

Lukt het u niet om alle exemplaren van dit ongedierte te verwijderen? Schakel dan een van onze experts in. Dat kunt u doen door te bellen naar 0294 - 72 84 10. Ook kunt u het contactformulier invullen. Als ongediertebestrijding uit Amersfoort hebben wij veel ervaring met het bestrijden van bedwantsen. Ervaar zelf hoe snel wij u van de overlast afhelpen!

 
 

Ons werkgebied

Amersfoort, Soest, Baarn, Utrecht, Nijkerk, Leusden, Soesterberg, Zeist, Barneveld, Voorthuizen en Bilthoven.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • Bestrijding kruipend ongedierte
 • Bestrijding bedwants
 • Bestrijding kakkerlakken
 • Bestrijding vlooien
 • Bestrijding vliegend ongedierte
 • Bestrijding wespen
 • Bestrijding knaagdieren
 • Bestrijding ratten
 • Werkgebied

  Amersfoort, Soest, Baarn, Utrecht, Nijkerk, Leusden, Soesterberg, Zeist en Bilthoven.

  Hoofdvestiging