0294 - 72 84 10

Uw ongediertebestrijder in Amersfoort

Rioolvliegjes in Amersfoort

Steekvliegen, bromvliegen, fruitvliegjes, rioolvliegjes en huisvliegen: vliegen zijn er in allerlei soorten en maten. Enkele exemplaren in of rondom huis zijn tijdens de zomer niet te voorkomen. Gaat het om grotere aantallen, dan wordt het een ander verhaal. Omdat deze insecten onhygiënisch zijn en nare ziekten kunnen verspreiden, is ingrijpen dan noodzakelijk. Bent u hiervoor op zoek naar professionele bestrijding? In Amersfoort en omgeving kunt u altijd terecht bij MDB ongediertebestrijding. Onze specialisten staan voor u klaar om alle soorten vliegen en rioolvliegjes te verjagen!

Het verband tussen rioollekkage en rioolvliegjes

Rioolvliegjes bevinden zich normaal gesproken, zoals u aan de naam al wel kunt zien, in het riool. Soms zijn ze echter ook op andere plekken te vinden, bijvoorbeeld in de badkamer. Dat is een slecht teken, want het duidt op lekkage! De motmuggen, zoals ze ook wel worden genoemd, zijn dan door een scheurtje in de leidingen het riool uitgestroomd. In het troebele water bij het lek kunnen ze zich snel voortplanten, waardoor hun aantal vlug toeneemt. Daarnaast nemen deze beestjes bacteriën mee uit het riool. Dit moet snel worden opgelost! Een expert kan zowel het lek voor u vinden als de motmuggen bestrijden. Dit doen onze medewerkers graag voor u! Neem contact met ons op. We komen dan zo spoedig mogelijk naar u in de regio Amersfoort toe om dit ongedierte te bestrijden. Voor het verjagen van vliegen en rioolvliegjes zijn wij uw specialist!

Wat doen wij aan rioolvliegjes?

Bij constatering van rioolvliegjes gaan wij opzoek naar de oorzaak. Door middel van een rioolinspectie gaan wij op zoek naar scheurtjes en verzakkingen die rioolstank en vliegjesoverlast kunnen veroorzaken. Binnen de kortste keren bent u op die manier van de overlast af. Wij zijn naast ongediertebestrijders als riooltechnici aangesloten bij RTI – Riool Technisch Installateur. Bij MDB ongediertebestrijding bent u zeker van de juiste hulp bij problemen met rioolvliegjes

 
 

Ons werkgebied

Amersfoort, Soest, Baarn, Utrecht, Nijkerk, Leusden, Soesterberg, Zeist, Barneveld, Voorthuizen en Bilthoven.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • Bestrijding kruipend ongedierte
 • Bestrijding bedwants
 • Bestrijding kakkerlakken
 • Bestrijding vlooien
 • Bestrijding vliegend ongedierte
 • Bestrijding wespen
 • Bestrijding knaagdieren
 • Bestrijding ratten
 • Werkgebied

  Amersfoort, Soest, Baarn, Utrecht, Nijkerk, Leusden, Soesterberg, Zeist en Bilthoven.

  Hoofdvestiging