0294 - 72 84 10

Uw ongediertebestrijder in Amersfoort

Vlooien bestrijding

Vlooien kunnen op veel verschillende manieren in uw woning terecht komen. Vaak heeft het te maken met huisdieren zoals honden en katten die buiten zijn geweest en daar de vlooien hebben opgelopen. Ook is het mogelijk dat u buiten in aanraking bent geweest met vlooieneitjes, bijvoorbeeld onder schoenen of aan de jas. Het gevolg: u heeft vlooien in huis. Veel vervelender ongedierte dan vlooien is er niet. Deze minuscule insectjes bijten en veroorzaken hiermee erge jeuk. MDB ongediertebestrijding helpt u graag van dit vervelende probleem af. Daarnaast geven we u tips over het voorkomen en herkennen van vlooien.

Vlooien bestrijding: voorkomen van vlooien

Vlooien voorkomen is niet altijd eenvoudig, aangezien u of uw huisdieren ongemerkt ermee in aanraking kunnen komen. Voor huisdieren zijn speciale middeltjes die vlooien dienen te voorkomen, zoals een vlooienkam of een crème. Vaak voorkomt dit het ontstaan van een plaag, maar er zijn geen garanties. Het helpt ook om maandelijks goed stof te zuigen, waardoor eventuele eitjes op de vloer tijdig verwijderd worden.

Vlooien bestrijding: herkennen van vlooien

Het herkennen van vlooien is in principe niet heel moeilijk. De makkelijkste manier om vlooien te herkennen is aan de hand van uw huisdieren. Zo is het te zien wanneer katten zichzelf extreem vaak en hard krabben of bijten. Honden zullen ook onrustig zijn en veel krabben. Ze kunnen echter niet alleen vervelend zijn voor huisdieren. Vlooien lusten helaas ook mensenbloed en zullen zich nestelen op verschillende plaatsen, zoals bijvoorbeeld uw bank, bed of gordijnen. Hoewel ze klein zijn, kunnen ze met het blote oog wel worden waargenomen. U zult zien dat er kleine zwarte stipjes rondspringen rondom plekken waar ze zich nestelen. Ook op de huid en vacht van huisdieren kunt u deze zwarte stipjes zien.

Vlooien bestrijding in Amersfoort

Heeft u last van vlooien in huis in de regio Amersfoort? MDB ongediertebestrijding heeft u graag uit de brand. Het bestrijden van vlooien kan een ingewikkeld klusje zijn, aangezien ze zich op een hardnekkige manier vestigen en verspreiden. Een klein aantal vlooien bestrijden kunt u vaak zelf met een spray of ander bestrijdingsmiddel van de bouwmarkt. Schakel bij een vlooienplaag zo snel mogelijk een specialist in!

Wilt u meer weten of het oplossen van een vlooienplaag in huis? Neem dan contact op met onze specialisten via 0294 - 72 84 10 of neem contact op via ons contactformulier

 
 

Ons werkgebied

Amersfoort, Soest, Baarn, Utrecht, Nijkerk, Leusden, Soesterberg, Zeist, Barneveld, Voorthuizen en Bilthoven.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • Bestrijding kruipend ongedierte
 • Bestrijding bedwants
 • Bestrijding kakkerlakken
 • Bestrijding vlooien
 • Bestrijding vliegend ongedierte
 • Bestrijding wespen
 • Bestrijding knaagdieren
 • Bestrijding ratten
 • Werkgebied

  Amersfoort, Soest, Baarn, Utrecht, Nijkerk, Leusden, Soesterberg, Zeist en Bilthoven.

  Hoofdvestiging