0294 - 72 84 10

Uw ongediertebestrijder in Amersfoort

Mieren in Amersfoort

Mieren komen in Nederland heel veel voor. Met name in de zomer komen ze ineens overal vandaan en lijken ook niet makkelijk meer weg te gaan. Vaak komen ze vanuit de tuin en betreft het de klassieke zwarte mier, ook wel wegmieren genoemd. Deze zwarte mier is de meest voorkomende mier in Nederland. Een andere soort die nog wel eens voorkomt, is de (gele) faraomier. Faraomieren komen uit de tropen en overleven alleen op warme plekken, bijvoorbeeld in uw keuken, maar met name in ziekenhuizen veroorzaken ze veel overlast. Ze zijn veel kleiner dan de reguliere mier en zijn lastig te bestrijden. Neem bij faraomieren altijd contact op met een professionele ongediertebestrijder.

Mieren zelf bestrijden Amersfoort

Heeft u last van mieren in uw huis, buiten op het terras of onder de tegels? Een mierennest of mierenplaag ontstaat vaak abrupt vanwege hun snelle voortplanting. U kunt allerlei maatregelen treffen om mieren te bestrijden. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van mierenpoeder, mierenlokdoosjes of mierenspray. Vaak zijn deze maatregelen echter niet voldoende en blijven de mieren terugkomen. Wilt u zeker weten dat uw mierenplaag niet meer terugkomt? Neem dan contact op met een ongediertebestrijder in Amersfoort.

Mieren bestrijden in Amersfoort

Bij een mierennest of mierenplaag is het verstandig een ongediertebestrijder in te schakelen. Mieren zijn bijzonder slimme dieren en dus moeilijk te bestrijden. MDB ongediertebestrijding is uw mierenbestrijder in de omgeving van Amersfoort en stelt graag een bestrijdingsplan voor u op. Het is niet altijd noodzakelijk de mieren te doden. Er zijn ook andere bestrijdingsmaatregelen die uw mierenprobleem kunnen oplossen. Of u nou last heeft van rode of zwarte mieren, faraomieren of vliegende mieren, wij verhelpen uw overlast.

Neem nu contact op via 0294 - 72 84 10 of vul ons contactformulier in.

 
 

Ons werkgebied

Amersfoort, Soest, Baarn, Utrecht, Nijkerk, Leusden, Soesterberg, Zeist, Barneveld, Voorthuizen en Bilthoven.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • Bestrijding kruipend ongedierte
 • Bestrijding bedwants
 • Bestrijding kakkerlakken
 • Bestrijding vlooien
 • Bestrijding vliegend ongedierte
 • Bestrijding wespen
 • Bestrijding knaagdieren
 • Bestrijding ratten
 • Werkgebied

  Amersfoort, Soest, Baarn, Utrecht, Nijkerk, Leusden, Soesterberg, Zeist en Bilthoven.

  Hoofdvestiging